Vacature ervaren chemisch analist

Doordat de opdrachtenstroom gestaag toeneemt is er een vacacture ontstaan voor een ervaren chemisch analist.
Standplaats van de functie is Harfsen nabij Deventer.

Voor de functie is het volgende profiel opgesteld: 

  • Je hebt een analytische chemische achtergrond (HLO)
     
  • Je hebt minimaal enkele jaren praktijkervaring opgedaan in een ISO 17025/GLP of GMP laboratorium.
     
  • Je hebt in ieder geval ervaring met chromatografische technieken, zoals GC en HPLC, en bij voorkeur ook met MS/MS en/of TOF detectors. Ervaring met andere technieken is een pre, omdat er doorgaans opdrachten binnenkomen vanuit diverse disciplines. Je bent niet alleen in staat om de instrumenten te bedienen, maar ook om onderhoud te plegen en eventueel kleine reparaties zelf uit te voeren.
     
  • Doorgaans komen ongeveer de helft van de opdrachten uit het buitenland. Een goed Engels niveau, zowel in spreken als schrijven is daarom vereist.
     
  • Je bent intelligent en in staat om problemen te onderkennen en mee te denken over oplossingen. Daarnaast kun je zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling.
     
  • Je hebt een perfectionistische inslag en voert opdrachten netjes en accuraat uit. Resultaten en bevindingen leg je accuraat vast.
     
  • Je bent sociaal en klantvriendelijk en in staat om een positieve bijdrage te leveren aan "hands-on" groepstrainingen.

Kortom we zoeken de perfecte analist, maar beseffen tegelijkertijd dat deze niet bestaat. Ben je echter iemand die enigszins aan het profiel voldoet en werk je liever in een afwisselende functie dan in een routinelaboratorium schroom dan niet om te reageren. Via deze website krijg je een goed beeld van onze activiteiten.

Je CV kun je via de contactpagina opsturen.