Website in de lucht

Tags:

Na 2 jaar in relatieve rust en anonimiteit geopereerd te hebben is op 10 november 2010 de eigen website gelanceerd. Doelstelling van de website is informeren en contact leggen.

De vormgeving is gebaseerd op de huisstijl van KAIN. Dit komt tot uiting in het kleurgebruik, voornamelijk, wit zilver en blauw en de sobere maar functionele opzet.

De website is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

• Menu structuur voor standaard pagina’s (organisatie, contact, home, etc.). Op deze pagina’s bevind zich de algemene informatie over het bedrijf en de diverse onderzoeksgebieden waarin KAIN actief wil zijn. De opzet is statisch en geeft aan wie we zijn en wat we kunnen.

• Nieuwspagina. Op deze pagina worden in een weblogachtige constructie de diverse uitgevoerde activiteiten van KAIN in chronologische volgorde weergeven in een weblogachtige constructie.
De opzet simuleert beweging en geeft aan wat we hebben gedaan en waar zijn we mee bezig.

• Tagcloud (overzicht verschillende gebruikte tags die gekoppeld zijn aan de artikelen die op de nieuwspagina worden getoond). Door gebruik te maken van de tagcloud wordt specifieke informatie van de uitgevoerde activiteiten over een onderwerp verkregen.